Nieuws

Cellenbetonblokken online kopen - Levering in 1 dag - Klarna betalen

bij Marco Janssen op Jul 24, 2023

Cellenbetonblokken online kopen - Levering in 1 dag - Klarna betalen

 

Cellenbetonblokken online kopen

 

Cellenbetonblokken hebben meerdere benamingen. Zo worden ze vaak gasbetonblokken genoemd. De blokken die verkocht worden in de webshop van Cellenbeton Webshop hebben een goede hoge kwaliteit.

 

Wat zijn cellenbetonblokken precies?

 

Cellenbeton blokken zijn erg krachtig, licht van gewicht en makkelijk te verwerken. In de basis is cellenbeton een industrieel geproduceerd materiaal dat steenachtige eigenschappen heeft.

 

Door de ontelbare cellen die met lucht gevuld zijn, is cellenbeton erg licht van gewicht en heeft het goede isolerende waarden. De hoge warmte isolerende waarden zorgen ervoor dat cellenbeton eigenlijk isolatie- en bouwmateriaal in één is.

 

Indien je toch nog extra isolatiemateriaal wilt toevoegen, dan kan je altijd bij ons terecht!

 

Cellenbetonblokken bouwen

 

De blokken kunnen verwerkt worden met de blokkenlijm voor cellenbeton en kalkzandsteen. Indien je de blokken wilt monteren tussen bestaande wanden, kan je gebruik maken van de handige wand veerankers. Deze ankers kan je vastmaken aan zowel de bestaande wand als het gasbetonblok. Op deze manier wordt de scheidingswand extra stevig.

 

Wil je een dragende constructie creëren? Kies dan voor een blok met een dikte van ten minste 10 cm. Blokken van deze dikte zijn stevig genoeg om een draagmuur van te maken. Controleer ook altijd bij jouw bouwkundige of de cellenbetonblokken geschikt zijn voor jouw gewenste constructie.

 

Voor dragende constructies die je kunt verlijmen, kan je ook kijken naar onze kalkzandsteen producten.

 

Verschillende maten gasbeton

 

Bij Cellenbeton Blokken Bouwmaterialen verkopen we de meest gebruikte formaten cellenbeton. De lengte is standaard 500mm of 600mm (50cm of 60cm). Ons meest verkochte cellenbetonblok is het cellenbetonblok 60x10x40cm. Deze is geschikt voor dragende constructies en is vrij groot, vandaar dat deze het meest wordt verkocht.

 

Indien je nog niet zeker bent welk materiaal je wilt gebruiken, raden wij je aan om eens even naar de kalkzandsteen lijmblokken of de vellingblokken van kalkzandsteen te kijken. Deze kan je namelijk verlijmen en gebruiken voor dragende muren binnenshuis.

 

Alle voordelen van gasbeton

 

  • Uitstekende isolatie: Door de microscopisch kleine luchtbelletjes in het cellenbeton, hebben de blokken uitstekende isolatiewaarden voor zowel warmte als geluid.
  • Makkelijk te verwerken: De blokken zijn licht van gewicht en tegelijkertijd groot van omvang. Hierdoor is er gemakkelijk snel een muur van te bouwen met behulp van lijm.
  • Hoge draagkracht: De blokken hebben een hoge draagkracht en kunnen zelfs geschikt zijn voor dragende constructies. Neem hiervoor dan wel minimaal de blokken van 10cm en vraag altijd advies van een bouwkundige.
  • Onbrandbaar: Gasbetonblokken zijn onbrandbaar en behouden hun vorm in het geval van een brand. Hierdoor is dit product erg brandveilig.
  • Duurzaam: Cellenbeton is erg duurzaam. Deze producten hebben namelijk een lange levensduur en je kunt er dus voor de lange termijn mee bouwen.
  • Milieubewust: Ook zijn de cellenbeton producten zeer milieubewust. Zo wordt er voor het productieproces gebruik gemaakt van energie uit windturbines en zonnepanelen.