tip

Cellenbeton blokken online bestellen? Gratis levering in 2 dagen. - Eenvoudig en Snel!

bij Marco Janssen op Aug 02, 2023

Cellenbeton blokken online bestellen? Gratis levering in 2 dagen. - Eenvoudig en Snel!

Cellenbeton blokken zijn een veelgebruikt bouwmateriaal vanwege hun lichtgewicht en isolerende eigenschappen. Ze worden vaak gebruikt bij de constructie van muren, scheidingswanden, en andere bouwprojecten. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en snelle manier om cellenbeton blokken te bestellen, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel laten we je zien hoe je eenvoudig en snel cellenbeton blokken online kunt bestellen, met gratis levering binnen 2 dagen. We zullen je door het hele proces leiden en enkele veelgestelde vragen beantwoorden om je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

Cellenbeton blokken online bestellen? Gratis levering in 2 dagen.

Wat zijn cellenbeton blokken?

Cellenbeton blokken, ook wel bekend als gasbeton of Ytong blokken, zijn gemaakt van zand, kalk, cement en water, met daaraan toegevoegd een gasvormend middel. Dit gasvormende middel creëert duizenden luchtbellen in het mengsel, waardoor het materiaal een lichtgewicht en isolerende structuur krijgt. Deze eigenschappen maken cellenbeton blokken zeer geschikt voor verschillende bouwtoepassingen.

Voordelen van cellenbeton blokken

Cellenbeton blokken hebben verschillende voordelen die ze populair maken in de bouwsector:

 • Lichtgewicht: Door de luchtbellen zijn cellenbeton blokken licht van gewicht, wat het transport en de installatie vereenvoudigt.
 • Isolerend: De luchtbellen zorgen voor een uitstekende thermische isolatie, wat resulteert in lagere energiekosten.
 • Brandwerend: Cellenbeton is van nature brandwerend, waardoor het een veilige keuze is voor bouwprojecten.
 • Geluidsisolatie: Het materiaal heeft ook goede geluidsisolerende eigenschappen, waardoor het geluid van buitenaf wordt verminderd.
 • Milieuvriendelijk: Cellenbeton is gemaakt van natuurlijke materialen en is volledig recyclebaar, waardoor het een milieuvriendelijke optie is.

Toepassingen van cellenbeton blokken

Cellenbeton blokken kunnen worden gebruikt voor diverse bouwtoepassingen, waaronder:

 • Muren: Ze zijn ideaal voor het bouwen van binnen- en buitenscheidingswanden.
 • Gevels: Ze kunnen worden gebruikt voor de constructie van gevels, zowel in nieuwbouw als renovatieprojecten.
 • Vloeren: Voor bepaalde vloertoepassingen kunnen cellenbeton blokken worden gebruikt vanwege hun lichtgewicht.
 • Kelders: Cellenbeton blokken kunnen worden gebruikt voor het bouwen van keldermuren dankzij hun goede isolatie-eigenschappen.
 • Daken: In sommige gevallen kunnen ze worden gebruikt voor daken vanwege hun isolerende eigenschappen.

Hoe cellenbeton blokken online te bestellen?

Het online bestellen van cellenbeton blokken is tegenwoordig snel en eenvoudig. Volg deze eenvoudige stappen:

 1. Zoek een betrouwbare leverancier: Zoek online naar gerenommeerde bouwmaterialen leveranciers die cellenbeton blokken aanbieden.
 2. Kies het juiste product: Selecteer het gewenste type en formaat cellenbeton blokken dat geschikt is voor jouw project.
 3. Plaats je bestelling: Voeg de benodigde hoeveelheid cellenbeton blokken toe aan je winkelwagen en voltooi het bestelproces.
 4. Gratis levering binnen 2 dagen: Als je geluk hebt, kun je profiteren van gratis levering binnen 2 dagen, afhankelijk van de voorwaarden van de leverancier.

Tips voor het bestellen van cellenbeton blokken

Hier zijn enkele handige tips om in gedachten te houden bij het bestellen van cellenbeton blokken online:

 • Bereken de benodigde hoeveelheid: Zorg ervoor dat je de juiste hoeveelheid blokken bestelt door de afmetingen van je project correct te berekenen.
 • Controleer de levertijd: Als tijd cruciaal is voor jouw project, controleer dan de geschatte levertijd voordat je je bestelling plaatst.
 • Vergelijk prijzen: Bekijk verschillende leveranciers en vergelijk prijzen om de beste deal te krijgen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
 • Lees recensies: Controleer de recensies van andere klanten om ervoor te zorgen dat je met een betrouwbare leverancier werkt.

FAQs:

 1. Wat zijn de afmetingen van cellenbeton blokken? Cellenbeton blokken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, maar de meest voorkomende zijn 60x10x20 cm en 60x15x20 cm. Er zijn ook blokken met andere afmetingen beschikbaar, afhankelijk van het specifieke merk en de leverancier.

 2. Kan ik cellenbeton blokken zelf snijden? Ja, cellenbeton blokken kunnen worden gesneden met behulp van een handzaag met een fijne vertanding. Zorg ervoor dat je veiligheidsmaatregelen neemt en een stofmasker draagt tijdens het snijden.

 3. Zijn cellenbeton blokken geschikt voor dragende muren? Ja, cellenbeton blokken kunnen worden gebruikt voor dragende muren, maar dit hangt af van de belasting en specificaties van je project. Het is raadzaam om een constructie-expert te raadplegen voor advies.

 4. Kan ik cellenbeton blokken buiten gebruiken? Ja, cellenbeton blokken kunnen ook buiten worden gebruikt, maar het is essentieel om de juiste afwerking en bescherming toe te passen om ze te beschermen tegen weersinvloeden.

 5. Hebben cellenbeton blokken een hoge geluidsisolatie? Ja, cellenbeton blokken hebben goede geluidsisolerende eigenschappen, waardoor ze geschikt zijn voor het verminderen van geluidsoverlast.

 6. Zijn cellenbeton blokken duurzaam? Ja, cellenbeton blokken zijn duurzaam en gaan lang mee als ze correct worden gebruikt en onderhouden.

Conclusie:

Het bestellen van cellenbeton blokken online met gratis levering binnen 2 dagen is een handige en efficiënte manier om aan bouwmaterialen te komen. De lichtgewicht en isolerende eigenschappen van cellenbeton maken het een veelgebruikt materiaal in de bouwsector. Door de juiste afmetingen en hoeveelheid te kiezen, kun je jouw bouwproject succesvol voltooien. Vergeet niet om prijzen en recensies van leveranciers te vergelijken om de beste deal te krijgen. Volg onze tips en raadpleeg de veelgestelde vragen om goed geïnformeerd aan de slag te gaan met cellenbeton blokken.