tip

Cellenbeton blokken kopen in Amsterdam? Bekijk locaties

bij Marco Janssen op Jul 06, 2023

Cellenbeton blokken kopen in Amsterdam? Bekijk locaties

 

Bent u een bouwer en op zoek naar cellenbeton blokken in Amsterdam? Dan bent u hier aan het juiste adres! In dit artikel zullen we verschillende locaties bespreken waar u cellenbeton blokken kunt kopen in Amsterdam. Cellenbeton is een populair materiaal dat veel wordt gebruikt bij de bouw van woningen en andere constructies. Het heeft uitstekende isolerende eigenschappen en is ook nog eens zeer brandveilig.

 

Hornbach Amsterdam

 

Een van de bekendste locaties om cellenbeton blokken te kopen in Amsterdam is Hornbach. Hornbach heeft een breed assortiment aan bouwmaterialen, waaronder ook cellenbeton blokken. Ze hebben een grote winkel gelegen aan de H.J.E. Wenckebachweg 180, waar u terecht kunt voor al uw bouwbenodigdheden. Het personeel is deskundig en kan u helpen bij het maken van de juiste keuze.

 

Gamma Amsterdam Westpoort

 

Ook Gamma, gelegen aan de Abberdaan 195 in Amsterdam Westpoort, biedt cellenbeton blokken aan. Gamma staat bekend om zijn ruime assortiment en goede service. U kunt hier terecht voor allerlei soorten bouwmateriaal, waaronder cellenbeton blokken. Het personeel van Gamma staat altijd klaar om u te helpen en advies te geven over de juiste materialen.

 

Praxis Amsterdam Sloterdijk

 

Praxis is een andere bekende bouwmarkt waar u cellenbeton blokken kunt kopen in Amsterdam. De vestiging in Amsterdam Sloterdijk, gelegen aan de Transformatorweg 38, heeft een uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen, waaronder ook cellenbeton blokken. Praxis staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding en vriendelijke service.

 

Bouwmaat Amsterdam

 

Bouwmaat is een groothandel voor professionals in de bouw en biedt ook cellenbeton blokken aan. De vestiging in Amsterdam, gelegen aan de Spaklerweg 14B, heeft een groot assortiment aan bouwmaterialen van hoge kwaliteit. Bouwmaat richt zich specifiek op professionals en biedt daarom ook professioneel advies en service.

 

Online bestellen

 

Naast het bezoeken van fysieke winkels, kunt u ook cellenbeton blokken online bestellen. Verschillende websites bieden deze mogelijkheid aan en leveren de materialen bij u thuis of op de bouwplaats. Enkele populaire webshops waar u terecht kunt zijn Bouwonline.nl, Bouwbink.nl en Cellumat.be.

 

Het online bestellen van cellenbeton blokken kan handig zijn als u geen tijd heeft om naar een fysieke winkel te gaan of als u specifieke eisen heeft qua levering. Let bij het online bestellen altijd goed op de levertijd en verzendkosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Conclusie

 

Als bouwer in Amsterdam zijn er verschillende locaties waar u cellenbeton blokken kunt kopen. Of u nu liever naar een fysieke winkel gaat of online bestelt, er is altijd een optie die bij uw behoeften past. Hornbach, Gamma, Praxis en Bouwmaat zijn allemaal betrouwbare leveranciers van cellenbeton blokken in Amsterdam. Vergeet ook niet om online webshops te verkennen voor extra gemak en keuze.